De juiste behandeling

U bevindt zich hier: PatiŽnten informatie Ľ De juiste behandeling

De juiste behandeling, dat klopt voor je hart

Dat had u misschien niet verwacht, maar het is echt waar. Aspirientjes werken niet alleen tegen pijn en koorts, maar aspirientjes in een lage dosering worden ook ter vermindering van de kans op het ontstaan van bloedstolsels gebruikt. Dat wordt gedaan bij personen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Iedere dag een aspirientje indien je een verhoogd risico loopt, klopt dus echt voor je hart.

Let op. Niet ieder aspirientje klopt voor je hart.

Gewone aspirientjes die je bij de drogist kunt kopen tegen hoofdpijn of kiespijn, zijn niet goed voor dagelijks gebruik. Dit omdat zij hiervoor een te hoge dosering van de werkzame stof bevatten. Zij kunnen bij dagelijks gebruik maagklachten en andere bijwerkingen veroorzaken.

Ook is het belangrijk dat de werkzame stof in het aspirientje acetylsalicylzuur is. Dus bijvoorbeeld Paracetamol, Saridon en Nerofen kunnen prima werken tegen pijn, maar ze kloppen niet voor je hart.

Eén aspirientje dat klopt voor je hart. Klopt dat ook voor mij?

In deze test kun je eenvoudig bekijken of je een verhoogd risico loopt op hart- en vaatziekten en of in overleg met je huisarts één aspirientje per dag ook klopt voor jouw hart. Doe hier online de hart- en vaatziekten risicotest.

Ga voor een aspirientje dat klopt voor je hart eerst even naar de huisarts.

Een huisarts kan je een aspirientje voorschrijven dat echt klopt voor je hart. Een aspirientje dus, dat je met een gerust hart dagelijks kunt innemen. -->

U bevindt zich hier: PatiŽnten informatie Ľ De juiste behandeling
(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Datkloptvoorjehart.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)